Foglalás, lemondás, házirend

Foglalással kapcsolatos tudnivalók

A foglalás menete:

 1. A weboldalunkon szereplő űrlap segítségével vagy az info@hegyimenedek.hu emailcímen tudod jelezni foglalási igényedet.
 2. Ezt követően küldünk neked egy ajánlatot az általad megadott paraméterek alapján. 
 3. Az ajánlatunkat követően 48 órád van a foglalás véglegesítésére írásban, majd az ajánlati ár 50%-át kell előlegként megfizetned. 
 4. A díj második 50%-a a Szolgáltatás igénybevételét megelőzően 15 nappal korábban esedékes, erről az esedékességet megelőzően 8 nappal díjbekérőt küldünk.

A szállás elfoglalása és kijelentkezés:

 1. A Vendégházat az érkezés napján 14:00 és 20:00 óra között lehet elfoglalni, illetve a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni.
 2. Ún. „early check-in”, illetve „late check-out” igénybevételére – azaz az érkezés napján 14:00 órát megelőzően, illetve a távozás napján 10:00 órát követően történő Szolgáltatás-igénybevételre – szolgáltatási felár megfizetése és a szabad kapacitás függvényében van lehetőség. 
 3. A helyszínen, érkezéskor mindenkinek korhatár nélkül be kell mutatni a személyi igazolványát vagy jogosítványát, vagy útlevelét, e nélkül megtagadható a szállás elfoglalása.
 4. A „check-in” a Szolgáltató jelenlétében történik.
 5. A „check-out” kulcsdobozos rendszerrel működtetett. A szálláshelyre történő bejutást biztosító kapu egyedi, tehát minden vendég számára egyedileg generált kóddal működik, amelyet előzetesen megküldünk vendégeink részére. Az épület oldalán található egy, szintén kóddal működő doboz, amely a kulcsok tárolására szolgál. Távozáskor a kulcsot ebbe  a dobozba kell elhelyezni.  A „check-out” tehát egyénileg történik.

Lemondás:

 • amennyiben a felmondásra a Szolgáltatás megkezdése előtt legalább 21 nappal kerül sor, a Vendég eldöntheti, hogy a Szolgáltatás előlege visszafizetésre kerüljön vagy másik időpontot választ;
 • amennyiben a felmondásra a Szolgáltatás megkezdése előtt 21 napon belül, de legalább 15 nappal a Szolgáltatás megkezdése előtt kerül sor, úgy a Szolgáltatás díjának 50%-a visszatartásra kerül.
 • A Szolgáltatás megkezdése előtti 15 napon belüli lemondás esetén a Szolgáltatás teljes díja felszámításra kerül.
 • Amennyiben a Szolgáltatás megkezdése előtti 15. napig a teljes díj megfizetése nem történik meg, az a Szolgáltatás lemondásának minősül.
 • amennyiben a Szolgáltatás megkezdése előtt a Vendég személye megváltozik (azaz az eredeti Vendég szervez maga helyett valakit), úgy a befizetett összeg 100% átruházható, azaz visszatartásra nem kerül sor.

Házirend

Az épületben dohányozni, valamint füstölőt, gyertyát, mécsest használni tilos.

Lehetőségetek van korlátlan FreeWifi használatára. Osszátok meg élményeiteket a @hegyimenedek Instagram oldalán, vagy értékeljetek minket Facebookon vagy Google-on!

Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használjátok! A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) ne vigyétek ki a teraszra. A kültéri bútorokhoz tartozó párnákat és egyéb eszközöket esős időben és éjszakára tegyétek fedett helyre.

Távozáskor és éjszakára zárjátok be a házat!

A mikrohullámú sütőbe ne tegyetek be fémet tartalmazó tárgyat!

Az apartmant tisztán kapjátok meg, így kérjük, ügyeljetek a rendre, tisztaságra!

A kertet mi gondozzuk. Kérjük, vigyázzatok a növények és a kerti bútorok épségére!

A háztartási szemetet a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben tudjátok gyűjteni.

A Hegyi menedék nem rendeltetésszerű használatából, illetve a Házirend megszegéséből származó károkért anyagi felelősséggel Ti feleltek. Vagyontárgyaitokért a Hegyi Menedék felelősséget nem vállal.

A Hegyi Menedék bejáratánál kamerát helyeztünk el. A képek felhasználásával kapcsolatban további infót az ÁSZF-ben találtok. (A kamera a gépkocsit, valamint a bejáratot fogja venni. Így látjuk, hogy mennyien érkeznek, vagy távoznak, valamint a gépjármű is „felügyelet” alatt van így.)

 • Használat előtt zuhanyozzatok le, a kozmetikai szerektől (testápoló, naptej stb.) a víz opálos lesz.
 • A jakuzziban enni és inni szigorúan tilos, a jakuzzi mellett lévő asztalhoz azonban bármikor leülhettek egy kicsit közösen falatozni.
 • Bluetooth-kód: 2288 (A jakuzzi csak hangszóróként funkcionál, a hangot a készüléketeken lehet szabályozni.)
 • A thermotető kódját a szálláson kapjátok meg.

Kérjük, ha már nem használjátok a jakuzzit, fedjétek le, a világítás, és a masszázsfunkció pedig legyen kikapcsolva.

 • A kültéri medencét kizárólag saját felelősségre lehet használni, kérjük, hogy a gyerekeket ne hagyjátok a medencékben egyedül, felügyelet nélkül.
 • A medence fedését a támfal irányába kell eltolni. Mivel görgőkön mozog, így nem lesz nehéz dolgotok.
 • A medence éjszakára mindig legyen lefedve, különben sokat hűl, valamint könnyebben koszolódik a vize.
 • A medencében enni tilos.

Ha nektek felróható okból le kell engedni a medencét, vagy jakuzzit, kártérítést kell fizetnetek. Amennyiben a leengedés a következő vendég napját befolyásolja, úgy az aznapi éjszakai díjat (amikor ti elmennek és a következő vendég jön) is ki kell fizetnetek, hiszen a szolgáltatásokhoz minden vendég számára hozzátartozik a medencehasználat.

A vendégházba háziállatot hozni tilos. 

Május 1-től Szeptember 30-ig fűtött medencével várunk Titeket!